Пастельні кольори та зелені острівці: в Гонконгу представили вишукану лаундж-зону в ТРЦ – фото

Дизайнерська фірма з Китаю розробила вишукану ланудж-зону в одному з торговий центрів Гонконгу. За задумом, хол покликаний надавати відвідувачам відчуття перебування в японському саду. Весь простір тут поділений на дві частини, а колекція меблів та інтер’єр вражають.

@media (max-width: 640px) {
#mobileBrandingPlace {
padding-bottom: 56.21%;
z-index: 9;
}
}

В лаундж-зоні розмістили сад скульптур, квітник, рецепцію та виставкову зону для сезонних виставок. Друга частина виділена під ізольований приватний VIP-зал, повідомляє Archdaily.

Вхід у VIP-зал позначений скульптурною стійкою з латуні та мармуру, який обраний завдяки унікальним кольорам, що нагадують цвітіння вишні.

На острівцях росте мох / Фото Archdaily

Саме VIP-зал схожий на таємний сад, який створює приватне та приємне оточення. Столи тут призначені для імітації скель у класичному японському саду, а елегантні дивани оббиті шкірою.

Саме VIP-зал вийшов дуже фотогенічним / Фото Archdaily

За допомогою зелених острівців та вишуканого інтер’єру, дизайнери прагнули створити обидва простори, які б надавали відвідувачам відчуття перебування у вітальні та саду одночасно.

Дивіться більше фото інтер’єру лаундж-зони в ТРЦ:

А підібрати камін, який ідеально впишеться в ваш дизайн, можна за
посиланням